Despre noi

Societatea a fost infiintata la data 11.03.1996 .
Societatea LEFMAN S.R.L. are ca principal obiect de activitate Executia de Lucrari de Instalatii Tehnico-sanitare - cod CAEN 4533, Este printre putinele firme din domeniu care are toate autorizatiile necesare (ISCIR, ISO 9001) si care poate face lucrari pentru persoane fizice, cit si juridice, lucrari de mici dimensiuni dar si de mare amploare, avand ca principale atuuri o echipa de profesionisti, rapiditate si flexibilitate a operatiunilor si servicii post vanzare de exceptie.

Structura organizatorica a firmei

In vederea conceperii si proiectarii structuri organizatorice a firmei, managementul societatii a urmat o succesiune logica de etape ce au avut ca rezultat organizarea societatii pe trei niveluri, dupa cum urmeaza (a se vedea si organigrama societatii, anexa la aceasta prezentare):
- nivelul 1: directorul general;
- nivelul 2: director tehnic, director economic, responsabil cu asigurarea calitatii;
- nivelul 3: personalul din compartimentul tehnic de productie.

Gama de servicii prestate

Firma presteaza urmatoarele activitati:
a) Executia Instalatiilor tehnico-sanitare pentru cladiri civile si industriale;
b) Service in perioada de garantie si post garantie pentru lucrarile executate
c) Comercializarea echipamentelor de incalzire centrala, preparare apa calda menajera, precum si a unei game variate de echipamente industriale.
d) Conceperea si realizarea proiectelor tehnice de executie pentru o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor civile si industriale.